Si ens deixes les teves dades, t'informarem sobre totes les activitats que oferim a La Casa Elizalde: tallers culturals i itineraris, música, espectacles familiars, arts escèniques, cinema, exposicions, etc. Si ho desitges, pots escollir el que més t'interessa! I en qualsevol moment podràs donar-te de baixa.
 
De conformitat amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 i la Llei Orgànica, us informem que les vostres dades personals s’incorporaran al fitxer de dades de Gestió i ús d’equipaments, locals i espais municipals del que és titular l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de la gestió de les activitats i dels usuaris dels equipaments municipals. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl. Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de Dret RGPD. L’encarregat de la gestió de les dades com a gestor del centre és Calaix de Cultura S.L. i el seu delegat de Protecció de Dades és UNIVER IURIS S.L. (www.uneon.es). Calaix de Cultura S.L. Rambla Catalunya 5, principal 3a 08007 Barcelona, calaixdecultura@calaixdecultura.cat.

Pots sol·licitar no rebre comunicacions electròniques adreçant-te a l'e-mail a la direcció assenyalada en qualsevol moment.
* Camp obligatori
Email Marketing Powered by Mailchimp